FAST FRAKT: 25,- eller 79,- NOK 

PERSONVERN OG VILKÅR // PRIVACY POLICY

Versjon 13.06.2021

 

Behandlingsansvarlig

Nedenfor vil du kunne lese om hvordan SELA the Brand AS (org. 926 525 263) behandler og håndterer dine data og personopplysninger når du handler som kunde hos oss. SELA the Brand AS tar dine personlige opplysninger på alvor, og behandler dine data etter lovbestemmelsene (GDPR).

Dette er en personvernserklæring som gjelder for www.selathebrand.com, heretter kalt "nettsiden" og nyhetsbrev. SELA the Brand AS behandler kundens personvernsopplysninger og betalingsinformasjon på en sikker måte og utelukkende i henhold til lovbestemmelsene om Personvern (GDPR).

Personopplysninger som lagres, formål med behandlingen og grunnlaget for behandlingen

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi bruker for å oppfylle kjøpsavtalen, levere varene til riktig kunde, sende ut ordrebekreftelse og/eller faktura, sende ut nyhetsbrev, samt kontakte deg i forhold til bestillinger ved behov. Personalia du gir blir også brukt i vår regnskapsføring. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster. Opplysningene gir SELA the Brand AS mulighet til å forstå kundegruppens ønsker og behov, og lager statistikker over salg. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside. Nettsiden vil også lagre informasjon/personalia du gir om deg selv i kassen selv om kjøpet ikke gjennomføres.

 

Når du besøker nettsiden, vil nettsiden automatisk lagre noen opplysninger om din enhet: opplysninger om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av cookiene du har installert på din enhet. Nettsiden vil også samle inn informasjon om hvilke enkeltsider som er besøkt inne på nettsiden, hvilke produkter du ser på, lengden på besøket, hvilket nettsted eller søkeord som sendte deg til siden og hvordan du samhandler med siden.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt kunderegister. Dette beholdes i 5 år, før det slettes. Du kan når som helst kontakte Sela The Brand AS for å korrigere eller slette dine personlige opplysninger.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Nettsiden har ingen hensikt om å misbruke personopplysninger. SELA the Brand AS selger ikke kunders opplysninger til tredjeparter og videreformidler heller ikke denne informasjonen til tredjepart. Data som lagres behandles kun for å gjennomføre handelen med betalingsløsninger og logistikkpartnere.

Nettsiden benytter følgende eksterne verktøy og tredjeparter:

 

Wix

Denne nettsiden er laget ved hjelp av Wix.com.

Les mer om Wix.com sin håndtering av personvern:

https://no.wix.com/about/privacy

 

Stripe

Når Stripe velges som betalingsløsning i handlekurven, håndterer Stripe betalinger mellom kunde og nettside.

Les mer om Stripes håndtering av personvern:

https://stripe.com/en-no/privacy

 

Vipps

Vipps brukes som betalingsløsning på stand/ Pop-up utslag.

Les mer om Vipps håndtering av personvern:

https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

Bring

SELA the Brand AS benytter Bring ved levering av bestillinger. 

Les mer om Brings håndtering av personvern: 

https://www.bring.no/privacy-policy

 

Acend (e-postmarkedsføring)

Acend brukes ved sending av nyhetsbrev til kunder som har meldt seg opp til nyhetsbrev og til kunder som ved salg etterlater e-postadressen sin på nettsiden. Du kan til enhver tid trekke deg fra dette via link nederst på e-posten eller ta kontakt med SELA the Brand AS på mail. 

Les mer om Acends håndtering av personvern: 

https://ascend.marketing/privacy-policy/ 

 

Sosiale Medier

SELA the Brand benytter Facebook og Instagram til markedsføring og kundekontakt. Ved bruk av Facebook Butikk og Instagram Butikk lagres din kjøpshistorikk og ditt adferdsmønster. 

Endringer

SELA the Brand AS forbeholder seg retten til å endre og/eller oppdatere opplysningen under "Personvern og vilkår" når som helst. Les derfor gjennom "personvern og vilkår" ved nye kjøp.

 

Kontaktinformasjon:

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skiftlig til følgende adresser:

Epost: contact@selathebrand.com

 

Adresse:

Sela the Brand AS v/Anne Stine Kaaen

Kåenveien 232

1894 Rakkestad

NORGE

 

Org.nr.: 926 525 263