top of page
IMG_5590_edited.jpg

The SELA team

Si hei til teamet som plasserer drømmene sine i kalenderen. Gjengen som ikke alltid vet hva de driver med, men som alltid lærer mens de går. Gjengen som betaler school fees for flere enn sine egne barn, åpner hjemmene sine for dem som trenger det og som er hverdagshelter i nabolagene sine. Vi er så stolte at vi nesten sprekker! 

 

Suzan, Anne Stine, Margrate, Dorothy, Phoebe, Carol & Margrete - gjengen bak SELA.

But who are we?

Å lage klær er et teamarbeid – titlene våre viser ansvarsområdene våre, men i virkeligheten hjelper vi alle til der det trengs. 

 

Areto Caroline

manager + co-founder

_D2A5948 copy.jpg

Vi har kapra Mbales driftigste dame! Alltid på farta, alltid rolig og alltid lattermild. Hun fører regnskapet for selskapet og holder kontakten med alle tekstilleverandørene våre. Og blant dem er hun beryktet – hun holder oss alle ansvarlig og det digger vi henne for! 

Tapemu Dorothy

HR + produksjonsleder + co-founder

_D2A5955 copy.jpg

Dorothy er teamets strengeste kvalitetsjekker og det elsker vi! Hun passer på at alle trives på jobb og finner gullet i hver enkelt. Hun kjenner personalet veldig godt, og vet akkurat hvordan hun får det beste ut av oss. Dorothy er godhjerta, teamets fashionistaog alltid åpen for å lære! 

Anne Stine Kaaen

økonomi + salg + co-founder

_D2A5937 copy.jpg

Anne Stine har et pågangsmot uten sidestykke. Hun lærer seg det som må læres, og gir seg aldri. Vi digger hennes evne til å være både morsom og jordnær, samtidig som hun er seriøs og får ting gjort. Hun er også teamets baker, og tepausen klokka 10.00 ville vært veldig stusselig uten hennes innsats. 

Margrete Seiersnes

produktutvikling + salg + co-founder

_D2A5963 copy.jpg

Margrete er teamets mest visjonære og kreative person! Vi elsker hvordan hun med stor iver drømmer stort for SELA, samtidig som hun konstruerer symønser (og drikker 10 kopper kaffe). Og vi er så glade for Margretes kreative og utradisjonelle løsninger når det oppstår utfordringer med bosted, økonomi (eller utviklingsproblematikk)!

Nakhoya Margrete

syer

_D2A5952 copy.jpg

Om vi skulle kåre teamets “fastest learner” måtte denne gått til Margrate. Hun er hardtarbeidende, lærevillig og nøyaktig. Familien hennes bor på toppen av et bratt fjell (hvor det dyrkes masse god kaffe!), og hun har ingen problem med å bære med seg masse bagasje opp de tyngste bakkene! Hun er like sterk mentalt som hun er fysisk – og måten hun sjonglerer familieliv og jobb på er skikkelig inspirerende! 

Suzan er teamets mest erfarne syer. Og med stødig sykompetanse og god forståelse for hvordan klær er sammensatt og hvordan man fikser gode finisher på plagg er hun hele uunnværlig på systudioet i Mbale. Hun er dessuten superkreativ, hardarbeidende, morsom og veldig nysgjerrig. Og viser oss gang på gang at en interkulturell arbeidsplass er utrolig morsomt. 

Kituyi Suzan

syer

_D2A5943 copy.jpg

Akol Phoebe

syer

IMG_5635.jpg

Vi er så glade for å ha Phoebe på SELA-teamet! En mer nysgjerrig og lærevillig person skal du lete lenge etter. Vi elsker Phoebes lattermidle vesen og beundrer hvor hardt hun jobber får å nå målene sine. Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med Phoebe!

bottom of page